Liever iemand persoonlijk spreken?
Vraag een vrijblijvende telefonische intake aan!
Bel mij

Financieren buiten de bank om


Welkom bij Financieringsfabriek, de specialist op het gebied van het begeleiden van zakelijke financieringstrajecten van ondernemers en vastgoedbeleggers.

In onze dagelijkse praktijk zien we dat we zeer frequent financieringen afsluiten voor onze opdrachtgevers buiten de traditionele banken om. Onze missie is om zakelijke financieringen voor bedrijfspanden/bedrijfsmatige objecten eenvoudiger, toegankelijker en transparanter te maken voor ondernemers en vastgoedbeleggers in Nederland. Als ondernemer - of dat nu binnen een bedrijf is - of als vastgoedbelegger, heeft u vaak financiering nodig om uw plannen te realiseren. Denk hierbij aan het financieren van de aankoop van een bedrijfspand, een horecapand, een winkel of een kantoor. Maar ook voor het financieren van agrarische grond, projectfinanciering, transformatieprojecten of een beleggingspand kunt u bij de Financieringsfabriek terecht.

Traditioneel zijn ondernemers gewend om hiervoor aan te kloppen bij de bank, maar dat kan, zeker de laatste jaren, gepaard gaan met veel gedoe en lange doorlooptijden. Financieringsfabriek biedt u een oplossing. Wij helpen ondernemers met financiering van bedrijfspanden buiten de bank om. Hierbij is het zeer waardevol dat we u snel duidelijkheid kunnen geven op basis van onze ervaring, kennis en kunde én de goede contacten met tal van investeerders of crowdfunding platformen.

Kortom: wij noemen dit financieren op een verantwoorde wijze zonder gedoe.

Contact opnemen
Hier vindt u meer informatie over:
  • Soorten bedrijfsfinancieringen
  • De rol van de Financieringsfabriek
  • Stappenplan aanvraag bedrijfspand financiering

Financieren buiten de bank om

Veel ondernemers ervaren problemen bij het verkrijgen van financiering bij traditionele banken. Dit kan bijvoorbeeld komen door de vele regels en strenge (krediet) voorwaarden. Financieringsfabriek biedt u daarom ook alternatieve financieringsmogelijkheden aan. Wij hebben een groot netwerk van private investeerders en werken samen met de grootste crowdfunding platformen. Dit zijn partijen die bereid zijn zakelijk vastgoed te financieren met eenduidige, heldere voorwaarden.

Zakelijke hypotheek voor ondernemers en vastgoedbeleggers

Als ondernemer heeft u vaak verschillende financieringsbehoeften. Een van die financieringsbehoefte is een investering in een zakelijk pand dat volledig of deels door u zelf gebruikt wordt. Ook kan het voorkomen dat een bedrijfspand volledig wordt verhuurd aan derden. Een bedrijfsmatige vastgoedfinanciering kan dan een goede oplossing zijn. Bij Financieringsfabriek begeleiden wij bedrijfsfinancieringen voor verschillende soorten vastgoed, zoals bedrijfspanden, horecapanden, winkels, kantoren en agrarische grond. Maar ook voor projectfinanciering en transformatieprojecten bent u bij ons aan het juiste adres.

Snel duidelijkheid

Bij Financieringsfabriek begrijpen we dat tijd van essentieel belang is bij het realiseren van uw plannen. Daarom bieden wij u snelheid en transparantie in het aanvraagproces. Onze werkwijze kenmerkt zich door een efficiënte en snelle opvolging en afhandeling van uw financieringsaanvraag, waarbij wij u continu op de hoogte houden van de voortgang van uw aanvraag. Door de snelle en efficiënte opvolging van uw financieringsaanvraag en de uitgebreide contacten met investeerders en specialistische partijen kunnen we de doorlooptijd veel korter houden dan dat banken dat doorgaans kunnen. Wij draaien onze hand niet om voor doorlooptijden van enkele weken waarbij dit bij banken vaak enkele maanden zijn.

Samenvattend - zakelijk financieren zonder gedoe

Financieren via de bank kan vaak gepaard gaan met veel gedoe. Er zijn veel regels en procedures waar u aan moet voldoenen de doorlooptijd kan daardoor onnodig lang zijn. Bij Financieringsfabriek nemen we deze zorgen bij u weg. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van financieringen van bedrijfsmatige objecten en hebben in die hoedanigheid de laatste jaren dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het financieren van bedrijfspanden, horecapanden, winkels, kantoren, agrarische grond en projectfinanciering. Of dit nu voor eigen gebruik is of voor de verhuur aan derden dat maakt voor ons niet uit.

Contact opnemen

Doe de check

Wij toetsen vrijblijvend de haalbaarheid van uw aanvraag. Op basis daarvan ontvangt u kosteloos onze inschatting. Hierna bepaalt u zelf of u uw aanvraag wilt voortzetten.

Start de Check

Voorbeeldcasus

Het onroerend goed in Rotterdam is al 90 jaar familiebezit. Al jaren beheert de familie het en gesprekken over de overdracht liepen al enige tijd. We hebben ervoor kunnen zorgen dat het bezit binnen de familie overgaat naar de volgende generatie.

Willem Schiffers: “Het onroerend goed in het centrum van Rotterdam heeft van oudsher verschillende functies. Naast de woning zijn er drie geschakelde winkelruimtes en diverse verhuurde appartementen. De huidige financiers vinden deze gecombineerde functies lastig. Bij veel geldverstrekkers is tegenwoordig veel gestandaardiseerd en afwijken hierop is vaak helemaal niet mogelijk.”

Familie Hijzen: “Daar waar andere partijen vaak moeite blijken te hebben om de complexiteit van financieringsvraagstukken in te zien, geeft de Financieringsfabriek blijk van een hoge mate van inzicht en zijn zij in staat vraag en aanbod op elkaar aan te sluiten. Heldere advisering en duidelijke voorwaarden. Alles klopt. Speciaal dank aan Willem Schiffers van de Financieringsfabriek voor zijn prettige begeleiding van ons financieringstraject!”

Contact opnemen

Neem contact op met Financieringsfabriek

Bij Financieringsfabriek kunt u terecht voor een zakelijke financiering van €100.000,= tot € 10.000.000,=. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het beoordelen van financieringsaanvragen en kunnen u snel duidelijkheid bieden. Wilt u uw plannen realiseren en bent u op zoek naar financiering buiten de bank om? Neem dan contact op met Financieringsfabriek. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw plannen.
Meer informatie over:

financieringsverstrekkers

Wij hebben toegang tot meer dan 200 financieringsverstrekkers, waaronder: