Financieringsfabriek realiseert projectfinanciering voor DHV Vastgoed BV Roden

Geschreven op
6/9/2023

Financieringsfabriek realiseert projectfinanciering voor DHV Vastgoed BV Roden

Geschreven op
6/9/2023
Financieringsfabriek heeft in samenwerking met WDL Kredietfondsen een projectfinanciering mogelijk gemaakt voor de realisatie van 56 bedrijfsunits in Roden.

Via de website www.financieringsfabriek.nl was er een aanvraag binnen gekomen van Valbona Spanesi van DHV Vastgoed BV. Op een klein half uur van Groningen realiseren zij een project van 56 nieuwbouw bedrijfsunits. De bouw zal daarbij in 4 fases gaan plaatsvinden. Met de start van fase 1 en 2 zou worden gestart zodra 70% was voorverkocht. Inmiddels is het september en is er gestart met de bouw.

Voor de financiering van de aankoop van de grond werd contact gezocht met Financieringsfabriek.  

Willem Schiffers: “Een dergelijke kortlopende projectfinanciering is niet iets waarvoor banken in de rij staan. Dit ondanks de risico’s, na analyse, te overzien zijn. Om de vraag te vervullen zijn we gaan samenwerken met WDL Kredietfondsen. Zij richten zich op Direct Lending (een manier van financieren buiten de bank om). Hierbij koppelen ze private investeerders aan klanten met een financieringsbehoefte. Private investeerders zijn vaak op zoek naar rendement voor hun spaargelden. In samenwerking met WDL Kredietfondsen hebben we de partijen bij elkaar gebracht. Na het verkrijgen van de definitieve omgevingsvergunning is de financieringsovereenkomst gesloten.”

Valbona Spanesi van DHV Vastgoed BV.: “Fijne organisatie welke helpt en meedenkt waar nodig. Wellicht tot een volgende keer!”

meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen: