Als ondernemer heeft u ambities. U wilt groeien. Om te groeien heeft u geld nodig. Maar hoe gaat u dit realiseren?

Dagelijks krijgen wij vragen van ondernemers die hun ambities willen realiseren. In de meeste gevallen hebben zij hiervoor hun huisbank benaderd, maar deze worden steeds terughoudender in het verstrekken van zakelijke kredieten. Herkenbaar?

Speciaal voor u hebben we de whitepaper ‘Als de banken de luiken dichtgooien’ in het leven geroepen. Deze whitepaper geeft u meer inzicht welke alternatieve financieringsvormen er zijn om uw ambities te realiseren.

of vraag direct telefonische intake aan.

Download de whitepaper

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

WIJ KIJKEN VERDER DAN DE BANK

Banken veranderen in rap tempo hun beleid t.o.v. het financieren van bedrijven. Als gevolg van de kredietcrisis is een andere kijk op kredietverlening ontstaan. Het wordt voor ondernemers daarom een stuk ingewikkelder om hun plannen mét geleend geld te realiseren. Dit beperkt uw zakelijke ambities.
Daarom kijkt Financieringsfabriek verder.
Om uw groeiplannen te realiseren, kijken we niet alleen naar banken. We kijken ook naar alternatieve financiers, zoals:
  • crowdfunding;
  • fintechs;
  • private investeerders;
  • gespecialiseerde asset financiers.
Wij volgen de marktontwikkelingen op de voet en onderzoeken steeds nieuwe financieringsvormen. Door verschillende oplossingen te onderzoeken en te combineren, kunnen we u de financiering aanbieden met de beste voorwaarden voor uw situatie. Zo nodig maken we een financieringsconstructie op maat
Op die manier houdt u voldoende financiële ruimte over om uw ambities te realiseren.
Een bedrijfshypotheek is een manier om de aankoop of verbouwing van een bedrijfspand te financieren. Een bank of andere geldverstrekker verstrekt een hypotheek op het zakelijke pand en u ontvangt de bijbehorende zakelijke lening. De gemiddelde looptijd van dit type lening is 20 jaar.
In de praktijk hangt de hoogte van de lening af van de waarde van het pand, die wordt bepaald door o.a. de locatie, de courantheid (is het pand makkelijk te verkopen), de ouderdom (status onderhoud? Energielabel?) en uiteraard het type bedrijf dat het pand bezit en gebruikt (eventueel als huurder).
Met de huidige rentestand is het een goed idee om kapitaal om te zetten in stenen. Dat levert meer op dan geld op een bankrekening. Bovendien is investeren in vastgoed minder volatiel dan beleggen op de beurs.

CHECK DE HAALBAARHEID VAN UW ZAKELIJKE LENING

Wilt u weten of een zakelijke lening voor u haalbaar is? Doe dan nu de test. Wij beoordelen deze direct en nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. Natuurlijk kunt u ook meteen contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

START