Wij feliciteren Subway Batavia Stad en Lelystad Centrum

Geschreven op
25/4/2022

Wij feliciteren Subway Batavia Stad en Lelystad Centrum

Geschreven op
25/4/2022
Financieringsfabriek adviseerde Robert Metz, eigenaar van Subway Batavia Stad en Lelystad Centrum, bij de financiering voor de verbouwing waarbij de inrichting werd aangepast aan de nieuwe Subway huisstijl.

Robert Metz opende in 2009 zijn eerste Subway vestiging in het centrum van Lelystad. Momenteel is hij naast deze vestiging ook eigenaar van Subway Batavia Stad. Beide vestigingenwaren toe aan een up-date. Daarbij kregen ook de bezorgactiviteiten, sinds corona een belangrijk onderdeel van het bedrijf, een duidelijke functie binnen het bedrijf.

Adviseur Willem Schiffers: “Na een eerste kennismaking met Robert Metz zijn we aan de slag gegaan om de financiering te regelen. Het is natuurlijk fijn als deze ook gerealiseerd wordt. Een leuke bijkomstigheid is dat Robert de FinancieringsFabriek ook introduceerde bij de franchisegever. Hierdoor komen we in contact met andere Subwayondernemers in het land zodra zij een financieringsbehoefte hebben.”

Ondernemer Subway Robert Metz: "Fijne samenwerking met de Financieringsfabriek gehad."

Ook begeleiding nodig bij uw zakelijke financieringsvraag? Vul dan vandaag nog onze financieringscheck in! Of neem contact op met:

Willem Schiffers

Mobiel: 06-2022 3220

w.schiffers@financieringsfabriek.nl

meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen: