Wij feliciteren Paul Vogels en Mark Schenk

Geschreven op
3/12/2019

Wij feliciteren Paul Vogels en Mark Schenk

Geschreven op
3/12/2019
FinancieringsFabriek adviseert zittende directie bij overname aandelen.

Paul en Mark vormen al jaren samen de directie van Primaned BV ( www.primaned.com ). Primaned is een adviesorganisatie welke organisaties helpt bij het verbeteren van hun Project Controls. Primaned biedt een breed scala aan oplossingen binnen dit vakgebied, van Project Controls Consultants, een aantal Software oplossingen en een eigen opleidingscentrum: Primaned Academy.

Toen hen de kans geboden werd om Primaned over te nemen om hun visie en ingeslagen weg door te zetten hebben zij contact gezocht met Financieringsfabriek. Financieringsfabriek adviseerde de ondernemers bij de financiering van deze overname, welke recent is afgerond.

Adviseur Willem Schiffers: “Terugkijkend is het proces soepel verlopen. Wij zijn op tijd aangesloten en hebben gezamenlijk met andere specialisten in het proces kunnen ondersteunen waarbij het van belang was dat ook de financiering tijdig geregeld werd”. 

Paul Vogels: “Willem heeft ons uitstekend geholpen. Door samen een gedragen memorandum op te stellen en hiermee een passende (structuur en) financiering te zoeken alsmede het vergelijken en finaliseren van de aangeboden voorstellen. Goed doordacht, eerlijk en oprecht en zeer service gericht.”

 

Wij wensen Primaned, met Paul en Mark aan het roer, veel succes de komende jaren!

Ook begeleiding nodig bij uw zakelijke overname? Vul dan vandaag nog onze financieringscheck in!

meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen: