Wie financiert er nog beleggingspanden?

Geschreven op
25/3/2019

Wie financiert er nog beleggingspanden?

Geschreven op
27/1/2022
Ontdek bij wie u wél terecht kan voor uw rendabele vastgoedinvestering.

Het beleggen in commercieel verhuurd vastgoed kan nog steeds lucratief zijn ondanks de hogere prijzen in de markt. Dat blijkt ook uit de vele kopers op de vastgoedmarkt; particulieren, professionele vastgoedbeleggers maar ook buitenlandse partijen. 

Door de gestegen prijzen is het verkrijgen van een zakelijke hypotheek tegelijkertijd moeilijker geworden. Traditionele banken zoals ABN-AMRO, ING en Rabobank zijn zeer terughoudend. Maar waar kunt u dan terecht voor deze vastgoedfinancieringen? En welke partij heeft dan de beste voorwaarden en condities voor mijn situatie?

Wij hebben een klein overzicht voor u gemaakt!

Voor het financieren van verhuurde woningen zijn er goede alternatieven. Voor zakelijke objecten die verhuurd worden zijn er minder alternatieven en zijn financieringsoplossingen afhankelijk van beleggers die vooral kijken naar de kwaliteit van het onderpand. Tot slot is er een groep van financiers die zich vooral richten op tijdelijke projectfinancieringen bijvoorbeeld voor de transformatie van een kantoorpand naar appartementen.

Er zijn veel ontwikkelingen bij financiers van beleggingspanden en de situatie en de mogelijkheden passen zich wekelijks aan. Doe onze financieringscheck Commercieel Vastgoed als u actueel en specifiek uw situatie in beeld wilt krijgen.

meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen: