Succesvolle begeleiding bedrijfsovername

Geschreven op
8/7/2022

Succesvolle begeleiding bedrijfsovername

Geschreven op
8/7/2022
Frank Willems heeft onlangs Wijnkopers Alex Storms-Mertens begeleid bij de aankoop van het winkel/kantoorpand aan de Dorpstraat te Heythuysen. Dit was de laatste fase van de bedrijfsovername binnen de familie.

Familie Storms-Mertens runt al meer dan 125 jaar een open wijnhuis. Men koopt de kwaliteitswijnen rechtstreeks in bij wijnboeren over de hele wereld en verkoopt ze, met de benodigde advisering er omheen, aan particulieren, restaurants en hotels. Het pand in Heythuysen is al jaren familiebezit en nu is Alex Storms, de huidige eigenaar van het wijnhuis, in de gelegenheid om het pand te kopen. Naast de hoofdvestiging in Heythuysen heeft Alex Storms ook een vestiging in Nederweert. Dit betreft ook een eigen pand. 

Hoewel we de laatste jarenterughoudendheid ervaren bij banken wilden de bekende Nederlandse banken vanaf het begin de overname van het pand in Heythuysen graag financieren. Ondanks de rentestijgingen van de laatste maanden heeft Alex Storms een mooie en scherpe financiering kunnen afsluiten bij ABN AMRO. 

Wij wensen Alex Storms veel succes met de verdere groei van dit mooie familiebedrijf!

meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen: