Nieuwe stap voor Financieringsfabriek: Frank Willems toegetreden als Franchisenemer

Geschreven op
8/2/2024

Nieuwe stap voor Financieringsfabriek: Frank Willems toegetreden als Franchisenemer

Geschreven op
8/2/2024
Per 1 januari is Frank Willems toegetreden als franchisenemer voor Financieringsfabriek. Frank is ruim 6,5 jaar werkzaam bij Financieringsfabriek als Consultant. Deze stap markeert niet alleen een nieuwe fase voor Frank, maar ook voor Financieringsfabriek.

Frank Willems is enthousiast over deze stap: “Dat ik nu mijn ondernemerschap kan starten onder het label van Financieringsfabriek is super mooi. Zo behouden al onze klanten ook gewoon hun vertrouwde contactpersonen bij Financieringsfabriek.

Daarnaast biedt de samenwerking met Financieringsfabriek als franchisenemer extra mogelijkheden voor mij persoonlijk, maar ook voor de klanten en het netwerk van SmitsVandenBroek adviseurs en accountants. Zij kunnen in nieuwe situatie ook meteen profiteren van de vakkundige begeleiding en netwerken van Financieringsfabriek door het opzetten van een gezamenlijk bedrijf.”

Franchiseconstructie nieuw voor Financieringsfabriek

Bart van der Wielen, oprichter Financieringsfabriek: “De keuze voor het implementeren van een franchiseconstructie is meer organisch ontstaan door de wens van Frank om zelfstandig ondernemer te worden, terwijl hij tegelijkertijd niet weg wil bij Financieringsfabriek. Voorheen hebben we dit als Financieringsfabriek afgehouden, omdat het ook organisatorisch het nodige vergt. Maar op deze manier biedt het voor alle partijen voordeel: Frank kan zijn ondernemersambities waarmaken en onze klanten kunnen ook in de toekomst terecht bij gedreven specialisten.

Hoewel we niet streven naar het worden van een grote franchisegever, staan we bij Financieringsfabriek wel open voor enkele andere franchisenemers, nu de eerste stap is gezet.”

Over Financieringsfabriek

Financieringsfabriek is dé specialist in de begeleiding van ondernemers en vastgoedbeleggers bij hun zoektocht naar passende financieringen. De afgelopen 15 jaren heeft Financieringsfabriek zich als vakkundige specialist genesteld in deze markt.

Het financieringslandschap is de laatste jaren sterk veranderd in Nederland. Voor veel ondernemers en vastgoedbeleggers is het een niet transparante wereld. Bij het aangaan van een financieringstraject moet je goed weten welke paden te bewandelen, in welk netwerk en met de juiste structuur en informatie.

Als regisseur van zowel zakelijke financieringen als vastgoed financieringen voor professionele beleggers is Financieringsfabriek een spin in het web voor klanten en geldverstrekkers. Hierbij leveren we toegevoegde waarde voor geldvragers en geldverstrekkers. Dit doen we o.a. door;

  • Kwalitatief goede analyses van financieringsvraagstukken te maken.
  • Alternatieve financieringsbronnen aan te boren voor klanten.
  • Een adequate en professionele begeleiding van het complete proces.

 

meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen: