Financieringsfabriek feliciteert Eagerly met de succesvolle aandelenovername van Hike

Geschreven op
11/5/2023

Financieringsfabriek feliciteert Eagerly met de succesvolle aandelenovername van Hike

Geschreven op
11/5/2023
Matthijs en Marnix, oprichters en eigenaren van Eagerly, richten zich met hun team op het ontwikkelen van digitale hulpmiddelen.

Een groot deel van de klanten bevinden zich daarbij in de culturele sector. Toen er de mogelijkheid ontstond om een collega-bedrijf in Utrecht over te nemen wilden ze die kans niet zomaar voorbij laten gaan. Na meerdere gesprekken kwam de overname tot stand. Door de samenvoeging van de twee bedrijven op een locatie ontstaat er een krachtige groep aan digitaal specialisten.

Willem Schiffers: “Via onze website www.financieringsfabriek.nl is Matthijs bij ons terecht gekomen. Na een eerst telefonische kennismaking hebben we elkaar in Utrecht gesproken waar ook medeaandeelhouder Marnix aanschoof.  Al snel bleek dat de mogelijke overname een mooie kans was voor Eagerly waar serieus naar gekeken moest worden, iets waar Matthijs en Marnix niet direct ervaring mee hadden. Na meerdere gesprekken kwam er zicht op een mogelijke “deal” waar beide partijen tevreden mee konden zijn. Met een team van specialisten hebben we vervolgens de overname spoedig kunnen afronden.”

Matthijs en Marnix: “Het was heel erg fijn om snel te kunnen schakelen en ruggenspraak te houden, daarmee konden we telkens weer adequaat reageren op de volgende stappen in het proces."

meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen: