WIE NIET SHOPT IS GEK!

Geschreven op
29/9/2017

Dat is de titel van een artikel van Rob Nijman, financieel journalist, in het Eindhovens Dagblad van deze week. Ja, inderdaad! Het artikel gaat over energie maar veel minder bekend is dat dit voor bedrijfsfinancieringen ook het geval is. De bancaire sector heeft hoge overstapkosten gecreëerd waardoor het heel moeilijk is om over te stappen en daar maken ze bij bestaande klanten dankbaar gebruik van! Zou het niet normaal zijn dat je de geldverstrekker kunt behandelen als een normale leverancier?

·       Waarom zijn die overstapkosten en de tijd die je daar in moet steken eigenlijk zo hoog?

·       Waarom is het zo moeilijk het betalingsverkeer over te zetten naar een nieuwe bank in het huidige digitale tijdperk?

·       Waarom moet ik notariskosten maken voor een nieuwe hypotheekakte terwijl er maar twee woorden in de akte gewijzigd hoeven te worden?

·       Waarom moet ik boeterente betalen terwijl de geldverstrekkers daar toch onderling afspraken over kunnen maken?

De sector doet er alles aan om de bestaande klanten het zo moeilijk mogelijk te maken om over te stappen. Onze ambitie is om deze situatie te wijzigen! Wij broeden op een aanpak! Vertel ons uw ervaringen! Reageer op onze Facebook of LinkedIn pagina. U kunt ook mailen naar info@financieringsfabriek.nl

meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen:

Geschreven op
10/4/2018
Financieringsfabriek feliciteert Amstelhof Sport & Health Club

Wij feliciteren Amstelhof Sport & Health Club met de herstructurering van de bedrijfsfinanciering.

Lees verder →
Geschreven op
3/4/2018
Financieringsfabriek feliciteert Auto Camper Totaal met de financiering van de aankoop van het bedrijfspand

Ondernemer Jan van Gelder heeft Financieringsfabriek benaderd om te bemiddelen bij de financiering van het aan te kopen bedrijfspand aan de Wolfshoek in Elshout.

Lees verder →
Geschreven op
19/3/2018
“Hoe kom ik als ondernemer snel aan een tijdelijke financiering tegen gunstige condities?”

Met deze vraag stapte recent een vastgoedbelegger het kantoor van Financieringsfabriek binnen. Gepokt en gemazeld in de wereld van vastgoed, met een mooie portefeuille verhuurde appartementen en bekend met de soms enorm trage besluitvormingsprocessen bij de traditionele banken.

Lees verder →