Financieringsfabriek feliciteert de familie Voll met de aankoop van de locatie aan de Markt 6A in Veghel

Geschreven op
8/2/2023

Financieringsfabriek feliciteert de familie Voll met de aankoop van de locatie aan de Markt 6A in Veghel

Geschreven op
8/2/2023
De familie Voll runt al jaren Cafetaria D’n Hijzelaar in Boekel. Sinds maart 2021 is daaraan de vestiging in Veghel toegevoegd. Eerder dan verwacht ontstond de kans het pand in Veghel te kopen. Een mooie kans welke ze niet voorbij wilden laten gaan.

Willem Schiffers: “Ricky en David zijn via onze website www.financieringsfabriek.nl bij ons terecht gekomen. Na een korte telefonische kennismaking hebben we in de zaak in Boekel afgesproken, waarna we aan de slag zijn gegaan. Een goede voorbereiding is daarbij het halve werk. Toen de noodzakelijke stukken voor het verkrijgen van de financiering  klaar waren hebben we contact gelegd met verschillende financiers en is de transactie bijzonder snel afgerond.”

Rick en David Voll: “Wij zijn kei tevreden! Een dergelijke aankoop is altijd ook spannend. Willem Schiffers was gedurende het traject altijd goed bereikbaar. Antwoorden op onze vragen kwamen daarom snel en waren duidelijk, hetgeen in z’n proces heel belangrijk is voor ons als ondernemers.”

Dank gaat ook uit naar de goede samenwerking met de Rabobank: William van Daal, Bas Keijzer en Wout Vink. Zij hebben er mede voor gezorgd dat het proces snel en soepel verlopen is.  

William van Daal: “Ontzettend leuk dat we Ricky en David hebben kunnen helpen om een kans als deze te pakken. Door korte lijntjes en onze lokale kennis hebben we alles snel kunnen regelen!”  

meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen: