Van één beleggingspand tot een portefeuille van meer panden

Geschreven op
19/3/2018

Van één beleggingspand tot een portefeuille van meer panden

Geschreven op
19/3/2018
Met deze vraag stapte recent een vastgoedbelegger het kantoor van Financieringsfabriek binnen. Gepokt en gemazeld in de wereld van vastgoed, met een mooie portefeuille verhuurde appartementen en bekend met de soms enorm trage besluitvormingsprocessen bij de traditionele banken.

Hij was op een mooi pandje gestuit waar nog het nodige aan verbouwd diende te worden en waarbij de doorverkoopwaarde op korte termijn erg interessant was.

De specialisten van Financieringsfabriek zagen direct mogelijkheden. Enerzijds was deze case prima onder te brengen bij één van de reguliere vastgoedbanken, waarbij echter de doorlooptijd naar onaanvaardbare hoogtes zou gaan. Een prima alternatief was ook voorhanden: via het eigen netwerk van informal investors.

De koppeling werd gelegd en de klik kwam tot stand. Binnen een week is de definitieve overeenkomst tot stand gekomen onder prima condities. Een deal waar alle partijen met tevredenheid op terugkijken!

Wilt u ook uw financiering laten begeleiden door een intermediair of heeft u vragen over uw financieringsmogelijkheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Neem gerust contact met ons op of kijk hier om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen: