“Hoe kom ik als ondernemer snel aan een tijdelijke financiering tegen gunstige condities?”

Geschreven op
19/3/2018

Met deze vraag stapte recent een vastgoedbelegger het kantoor van Financieringsfabriek binnen. Gepokt en gemazeld in de wereld van vastgoed, met een mooie portefeuille verhuurde appartementen en bekend met de soms enorm trage besluitvormingsprocessen bij de traditionele banken.

Hij was op een mooi pandje gestuit waar nog het nodige aan verbouwd diende te worden en waarbij de doorverkoopwaarde op korte termijn erg interessant was.

De specialisten van Financieringsfabriek zagen direct mogelijkheden. Enerzijds was deze case prima onder te brengen bij één van de reguliere vastgoedbanken, waarbij echter de doorlooptijd naar onaanvaardbare hoogtes zou gaan. Een prima alternatief was ook voorhanden: via het eigen netwerk van informal investors.

De koppeling werd gelegd en de klik kwam tot stand. Binnen een week is de definitieve overeenkomst tot stand gekomen onder prima condities. Een deal waar alle partijen met tevredenheid op terugkijken!

Wilt u ook uw financiering laten begeleiden door een intermediair of heeft u vragen over uw financieringsmogelijkheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Neem gerust contact met ons op of kijk hier om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen:

Geschreven op
10/4/2018
Financieringsfabriek feliciteert Amstelhof Sport & Health Club

Wij feliciteren Amstelhof Sport & Health Club met de herstructurering van de bedrijfsfinanciering.

Lees verder →
Geschreven op
3/4/2018
Financieringsfabriek feliciteert Auto Camper Totaal met de financiering van de aankoop van het bedrijfspand

Ondernemer Jan van Gelder heeft Financieringsfabriek benaderd om te bemiddelen bij de financiering van het aan te kopen bedrijfspand aan de Wolfshoek in Elshout.

Lees verder →
Geschreven op
13/3/2018
Financieringsfabriek feliciteert RDM Consultancy met de financiering van de ontwikkeling van nieuwe apps.

Ondernemer en IT-specialist Raymon D’Mattos zocht contact met de Financieringsfabriek om een passende constructie te vinden voor het funden van zijn nieuwe project.

Lees verder →