“Hoe kom ik als ondernemer snel aan een tijdelijke financiering tegen gunstige condities?”

Geschreven op
19/3/2018

Met deze vraag stapte recent een vastgoedbelegger het kantoor van Financieringsfabriek binnen. Gepokt en gemazeld in de wereld van vastgoed, met een mooie portefeuille verhuurde appartementen en bekend met de soms enorm trage besluitvormingsprocessen bij de traditionele banken.

Hij was op een mooi pandje gestuit waar nog het nodige aan verbouwd diende te worden en waarbij de doorverkoopwaarde op korte termijn erg interessant was.

De specialisten van Financieringsfabriek zagen direct mogelijkheden. Enerzijds was deze case prima onder te brengen bij één van de reguliere vastgoedbanken, waarbij echter de doorlooptijd naar onaanvaardbare hoogtes zou gaan. Een prima alternatief was ook voorhanden: via het eigen netwerk van informal investors.

De koppeling werd gelegd en de klik kwam tot stand. Binnen een week is de definitieve overeenkomst tot stand gekomen onder prima condities. Een deal waar alle partijen met tevredenheid op terugkijken!

Wilt u ook uw financiering laten begeleiden door een intermediair of heeft u vragen over uw financieringsmogelijkheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Neem gerust contact met ons op of kijk hier om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen:

Geschreven op
17/9/2018
“Advies Bedrijfsfinanciering”

“Bedrijfsfinanciering realiseren? Onze experts maken het verschil”

Lees verder →
Geschreven op
12/7/2018
Financieringsfabriek feliciteert Docufiller met het verkrijgen van een nieuwe zakelijke lening

Wij hebben Docufiller begeleid met het structureren van de financiering, het opmaken van de benodigde stukken en bij het inkoopproces.

Lees verder →
Geschreven op
10/7/2018
Financieringsfabriek feliciteert Delroy Oliveira

Wij feliciteren onze relatie Delroy Oliveira met de herstructurering van de financiering van de onderneming.

Lees verder →