“Hoe kom ik als ondernemer snel aan een tijdelijke financiering tegen gunstige condities?”

Geschreven op
19/3/2018
Met deze vraag stapte recent een vastgoedbelegger het kantoor van Financieringsfabriek binnen. Gepokt en gemazeld in de wereld van vastgoed, met een mooie portefeuille verhuurde appartementen en bekend met de soms enorm trage besluitvormingsprocessen bij de traditionele banken.

Hij was op een mooi pandje gestuit waar nog het nodige aan verbouwd diende te worden en waarbij de doorverkoopwaarde op korte termijn erg interessant was.

De specialisten van Financieringsfabriek zagen direct mogelijkheden. Enerzijds was deze case prima onder te brengen bij één van de reguliere vastgoedbanken, waarbij echter de doorlooptijd naar onaanvaardbare hoogtes zou gaan. Een prima alternatief was ook voorhanden: via het eigen netwerk van informal investors.

De koppeling werd gelegd en de klik kwam tot stand. Binnen een week is de definitieve overeenkomst tot stand gekomen onder prima condities. Een deal waar alle partijen met tevredenheid op terugkijken!

Wilt u ook uw financiering laten begeleiden door een intermediair of heeft u vragen over uw financieringsmogelijkheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Neem gerust contact met ons op of kijk hier om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen:

Geschreven op
8/10/2018
Wij feliciteren Huis voor Energie met de succesvolle crowdfunding!

Huis voor Energie (HVE) richt zich op de verduurzaming van vastgoed in Nederland en België.

Lees verder →
Geschreven op
4/10/2018
Wij feliciteren Jeroen en Mirella met hun pand in Delft!

Jeroen en Mirella zijn ondernemers en kwamen bij ons met de vraag om vastgoed te financieren. Ze waren al wat langer actief op de (Amsterdamse) verhuurmarkt en zochten begeleiding bij het financieren van een volgend pand. Ze hebben al doende een duidelijke strategie ontwikkeld om de komende jaren toe te werken aan de opbouw van een aantal verhuurde panden. Met veel enthousiasme en een duidelijke focus is de eerste transactie succesvol tot stand gekomen.

Lees verder →
Geschreven op
26/9/2018
Wij feliciteren Little Collins met de uitbreiding van een tweede locatie in Amsterdam!

Little Collins is een succesvolle brunch/shared plates restaurant in de Pijp te Amsterdam.

Lees verder →