Bedrijfsovername Kuipers - Beerens

Geschreven op
12/7/2019

Bedrijfsovername Kuipers - Beerens

Geschreven op
12/7/2019
FinancieringsFabriek begeleidt succesvolle overname m.b.v. alternatieve geldverstrekkers

In april 2019 heeft H. Kuijpers BV te Son (uitvoerder grond- en sloopwerken, aanleg bestratingen en aanleg en onderhoud van infrastructuur) een succesvolle bedrijfsovername gerealiseerd. Het betreft branchegenoot Beerens Grond- en sloopwerken te Nuenen. Wij feliciteren Harm en Koen Kuijpers met deze prachtige stap!

Een belangrijke puzzel die tijdens het overnameproces gemaakt moest worden betrof het zo optimaal mogelijk op elkaar laten aansluiten van het machinepark van beide bedrijven. Door deze synergie bedient de nieuwe organisatie de klanten van beide bedrijven nog beter.

Bart van der Wielen van Financieringsfabriek heeft partijen geadviseerd door steeds te focussen op de impact van beslissingen in het overnameproces op meerjarenbegrotingen en de consequenties daarvan op bijbehorende financieringsmogelijkheden. Hierdoor ontstond snel vertrouwen van verschillende leasemaatschappijen voor zowel nieuw als gebruikt materieel. De sluitpost in deze financiering is ingevuld door een informal investor.

Een overname waarbij de financiering rondkwam in enkele weken zonder een lang aanvraagproces bij een bancaire instelling. Ook begeleiding nodig bij uw zakelijke overname? Vul dan vandaag nog onze financieringscheck in!

meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen: