Liever iemand persoonlijk spreken?
Vraag een vrijblijvende telefonische intake aan!
Bel mij

Het beste aanbod voor uw kredietaanvraag.

Zakelijke leningen en kredieten van € 100.000,- tot € 10.000.000,-

Dankzij toegang tot 200 geldverstrekkers.

Uw zakelijke lening of krediet in 3 stappen
(aanmelden in 1 minuut)
1
Aanmelden

Doe de gratis en vrijblijvende financieringscheck of vraag direct een telefonische intake aan (binnen 24 uur reactie).

2
Aanbieder zoeken

Op basis van uw bedrijfsinformatie en uw klantbehoeften selecteren wij de beste aanbieder voor uw specifieke situatie.

3
Het beste aanbod kiezen

De offerte(s) worden getoetst op uw behoefte en voorzien van een beoordeling waarna u een keuze kunt maken uit het beste aanbod.

Wat zijn
de kosten?
  • Aanmelden en intakegesprek: Gratis
  • Financieringsaanvraag verzorgen: Vooraf betaalt u een instapfee van € 995,- excl. BTW. Bij het verkrijgen van minimaal één offerte betaalt u aanvullend een succesfee van € 2.995,- excl. BTW.

Altijd het beste aanbod voor u

Wij hebben toegang tot meer dan 200 aanbieders van zakelijke leningen / zakelijke kredieten, waaronder:

Financieringsfabriek

Over ons

Wij zijn een tussenpersoon in bedrijfsfinancieringen. Een zakelijke lening of zakelijk krediet is niet meer dan geld wat beschikbaar komt om doelstellingen te realiseren. Welk “merk” er op die financiering staat doet er niet toe. Wij zijn niet gebonden aan een geldverstrekker. Als onafhankelijke partij is het onze missie om onze klanten de beste offerte voor de financiering uit de markt te bezorgen.

Het aantal aanbieders van zakelijke leningen en kredieten is in de afgelopen jaren sterk toegenomen en de reguliere bancaire geldverstrekkers maken een terugtrekkende beweging om te voorzien in een financiering. Hierdoor is het verkrijgen van een zakelijke lening of zakelijk krediet lastiger geworden. En als u eenmaal bij een geldverstrekker zit is een overstap lastig en kostbaar.

Door een combinatie van automatisering, online aanbod en ouderwets financieel vakmanschap leveren wij meerwaarde voor onze klanten. Of het gaat om een zakelijke lening, een zakelijk krediet, of het financieren van uw beleggingspand. Het beste aanbod voor uw kredietaanvraag. Dat is onze belofte.

Heeft u een vraag?

Wij helpen
u graag