Wij feliciteren Kernfarm BV Pioneers in livestock pharma

Geschreven op
15/4/2022

Wij feliciteren Kernfarm BV Pioneers in livestock pharma

Geschreven op
15/4/2022
FinancieringsFabriek adviseerde Kernfarm bij de financiering van het werkkapitaal om zo aan de verdere groeiambities invulling te kunnen gegeven.

Kernfarm BV is een van oorsprong in 2014 opgericht familiebedrijf van de gebroeders Van Rijn. Met een eigen label, onder de naam FIXR®,  levert Kernfarm veterinaire producten aan dierenartsen. Door de focus op producten met een relatief lage afzetmarkt heeft Kernfarm een positie in de markt verworven. Binnen enkele jaren is het bedrijf daarbij uitgegroeid tot een volwassen speler in de farmaceutische markt. Dit mag gezien worden als een bijzondere prestatie gezien de markt voor veterinaire geneesmiddelen traditioneel wordt gedomineerd door enkele grote marktpartijen.

Adviseur Willem Schiffers: “Via onze online campagnes is Tim van Rijn uitgekomen bij De Financieringsfabriek. Na een kennismaking in Breukelen zijn we aan de slag gegaan. Ik heb de plannen in samenwerking met de ondernemers verder uitgewerkt. Vervolgens hebben we ingezet op een “bankenrondje” om zo de beste voorwaarden en condities uit de markt te kunnen halen. De verschillen waren daarbij groot.  Uiteindelijk is het besluit genomen te switchen van huisbankier. De nieuwe financier heeft het proces soepel laten verlopen.”

(mede) Aandeelhouder Tim van Rijn: “Vanaf de start zijn we door Willem van de FinancieringsFabriek goed op weg geholpen. Hij heeft in een vroeg stadium duidelijkheid verschaft over de verschillende mogelijkheden. Dit is erg fijn aangezien het materie is waar we niet op regelmatige basis mee bezig zijn. Van kop tot staart tevreden. Hartelijk dank.”

Wij wensen Kernfarm succes bij het realiseren van hun ambities de komende jaren!


Ook begeleiding nodig bij uw zakelijke financieringsvraag? Vul dan vandaag nog onze 
financieringscheck in! 

meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen: