Hoe financier je de start van een horeca onderneming in corona-tijd?

Geschreven op
18/5/2021

Hoe financier je de start van een horeca onderneming in corona-tijd?

Geschreven op
18/5/2021
Veel ondernemers zien juist op dit moment kansen in het overnemen of opstarten van horecabedrijven. Echter traditionele geldverstrekkers zoals de banken laten de sector grotendeels links liggen. FinancieringsFabriek weet welke (alternatieve) geldverstrekkers er in de markt zijn om de ondernemersdroom te verzilveren...in corona-tijd!

Double FF in Drachten is opgestart door de bedrijfsleidster van een andere, bestaande Double FF vestiging. Deze horeca-formule (als franchise-concept bezig aan een gestage opmars in het noorden van het land) richt zich op méér dan alleen fastfood. Er is een sterke focus op duurzaamheid, er wordt samengewerkt met lokale leveranciers en er is sprake van een strakke procesmatige aanpak in productie en bezorging. De scores op o.a. thuisbezorgd.nl zijn erg goed waardoor de formule erg weinig last heeft van het corona-effect.

De al langer bestaande samenwerking tussen FinancieringsFabriek als tussenpersoon, Collin Crowdfund als financieringspartner én de franchisegever als huidige ondernemer zorgt in deze casus voor de juiste klik. Een goed onderbouwde marktpositie (en met name het lokale perspectief voor de nieuwe vestiging) overtuigt investeerders om direct "ja" te zeggen tegen de financieringsvraag.

Ook benieuwd hoe FinancieringsFabriek uw horeca-plannen kan begeleiden richting een succesvolle financiering? Doe vandaag nog onze financieringscheck!

meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen: