Financieringsfabriek feliciteert AC Autocare Nederland met de financiering van de nieuwe bedrijfslocatie in Drunen.

Geschreven op
20/2/2018

Eind 2017 is de heer Peter Beaard van AC Autocare Nederland in contact gekomen met Financieringsfabriek in verband met de bouw van een nieuwe bedrijfslocatie in Drunen. Op dat moment lag er een financieringsaanvraag bij één van de grote banken.

In overleg is besloten om de aanvraag ook bij een andere partij neer te leggen waarbij deze partij binnen twee weken met een aanbod kwam. Een gouden greep want door de snelheid van deze partij ontstond er onderhandelingsruimte bij de huisbankier.

Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een hogere financiering (hogere kredietlimiet) en een lagere rente bij de huisbankier!

Veel succes Peter en bedankt voor de samenwerking.

www.ac-autocare.nl

meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen:

Geschreven op
12/7/2018
Financieringsfabriek feliciteert Docufiller met het verkrijgen van een nieuwe zakelijke lening

Wij hebben Docufiller begeleid met het structureren van de financiering, het opmaken van de benodigde stukken en bij het inkoopproces.

Lees verder →
Geschreven op
10/7/2018
Financieringsfabriek feliciteert Delroy Oliveira

Wij feliciteren onze relatie Delroy Oliveira met de herstructurering van de financiering van de onderneming.

Lees verder →
Geschreven op
21/6/2018
“De 4 belangrijkste aandachtspunten bij het financieren van verhuurde bedrijfspanden”

Wij bemiddelen regelmatig vastgoedbeleggers die op zoek zijn naar een passende vastgoedlening (marktconforme zakelijke rente- en aflossingscondities). Ze zien een mooi bedrijfspand te koop staan waar één of meerdere bedrijven als huurder in aanwezig zijn. Vaak gehoorde opmerking is dan “mijn geld levert bij de bank niets meer op, tijd om ook op andere manieren rendement te maken”.

Lees verder →