Liever iemand persoonlijk spreken?
Vraag een vrijblijvende telefonische intake aan!
Bel mij

Kennis artikelen

Geschreven op
19/9/2018
De 4 belangrijkste aandachtspunten bij het financieren van verhuurde bedrijfspanden
Wij bemiddelen regelmatig vastgoedbeleggers die op zoek zijn naar een passende vastgoedlening (marktconforme zakelijke rente- en aflossingscondities). Ze zien een mooi bedrijfspand te koop staan waar één of meerdere bedrijven als huurder in aanwezig zijn. Vaak gehoorde opmerking is dan “mijn geld levert bij de bank niets meer op, tijd om ook op andere manieren rendement te maken”.
Lees verder
Geschreven op
19/9/2018
Het rentepercentage van uw bedrijfsfinanciering bij uw bank verlagen? Het kan!
Ontdek hoe banken tijdens de looptijd redeneren bij het aanpassen van rentecondities op basis van risico-modellen en hoe je daar als ondernemer zelf invloed op kunt hebben.
Lees verder
Geschreven op
19/9/2018
Het risico van te veel financiering!
Jawel hoor! De geldverstrekkers willen weer verstrekken, de economie draait op volle toeren en de rente is nog laag. Waarom zou u geen geld gaan lenen als onderneming om uw plannen te realiseren?
Lees verder
Geschreven op
19/9/2018
De​ ​11​ ​signalen​ ​om​ ​een​ ​slechte​ ​tussenpersoon​ ​voor​ ​uw​ ​bedrijfs-​ ​of​ ​vastgoedfinanciering​ ​te herkennen!
Ja, we kunnen ook kritisch zijn op de rol van onszelf als tussenpersoon! Intermediair, bemiddelaar, bancair advies, noem het zoals u het wilt noemen! Het is een vak wat geen bescherming geniet van een controlerende instantie. Dus beste ondernemers en vastgoedbeleggers: als u dan een tussenpersoon wilt inschakelen... Hoe herkent u dan degene met wie u beter géén zaken kunt doen?
Lees verder
Geschreven op
19/9/2018
De 11 redenen waarom ondernemers niet graag met bankiers praten!
In de afgelopen maanden hebben wij als Financieringsfabriek een groot aantal ondernemers gesproken. En als tussenpersoon kregen wij een sterke bevestiging van wat we eigenlijk al wisten: Heel veel ondernemers praten niet graag met hun bankier!
Lees verder
Geschreven op
19/9/2018
Een bedrijfsfinanciering binnen 3 weken realiseren?
Een goede voorbereiding is het halve werk! Vanuit Financieringsfabriek.nl zien wij dagelijks dat zowel de snelheid van het aanvraagproces als de slagingskans van financieringsaanvragen sterk verhoogd wordt als de aanlevering van de benodigde documenten correct en volledig gebeurt.
Lees verder
Geschreven op
19/9/2018
Hoe komt u als ondernemer / vastgoedbelegger aan de laagste rente voor uw financiering?
Aan het eind van de rentevast periode maar ook tussentijds is het mogelijk om een zakelijke financiering af te sluiten tegen een scherpe rente.
Lees verder
Geschreven op
19/9/2018
Zakelijk Bankieren Zonder Bank? De 11 Antwoorden!
Bankieren zonder gebruik te maken van een bank is nog niet zo bekend onder ondernemers, bestuurders en vastgoedbeleggers. Hieronder geven wij antwoord op de 11 meest gestelde vragen.
Lees verder
Geschreven op
11/9/2018
Wat is een bedrijfshypotheek?
Een bedrijfshypotheek is een manier om de aankoop of verbouwing van een bedrijfspand te financieren. Een bank of andere geldverstrekker verstrekt een hypotheek op het zakelijke pand en u ontvangt de bijbehorende lening.
Lees verder